90 Dagen Bedenktijd   |   Geen Voorschot Nodig   |   Betaal bij Levering
|
|

Elnora's Juwelen Verliezen Nooit Hun Waarde

Elnora's juwelen behouden levenslang hun waarde

elnora trouwringen

Dankzij Elnora's levenslange omruil service kunt u uw oude Elnora juwelen omruilen voor de nieuwe juwelen zonder een waarde verlies

U kunt uw eerder aangekocht Elnora juweel altijd omruilen voor naar een ander Elnora juweel met een hogere aankoopwaarde. Hierbij betaalt u alleen het verschil tussen de aankoopprijzen van beide juwelen bij.

"Mijn verloofde wou haar solitair verlovingsring omruilen met een ring met veel diamantjes. Binnen 5 werkdagen had mijn verloofde haar nieuwe ring om haar vinger." Lise en Koen

Vertrouwd door de gehele Benelux

Niet Tevreden = Niet betalen

 • 90 Dagen Bedenktijd

  Bij Elnora kunt u gerust de aangekochte ring(en) binnen 90 dagen omruilen. Het nieuwe product moet echter van de zelfde prijsklasse of hoger zijn. Dankzij deze service kan je dus gerust en veilig jouw bestelling plaatsen.

 • Levenslange Garantie

  Onder garantie wordt verstaan: Vervorming van de goud, uitvalling van de steen of stenen ( deze voorwaarde geldt alleen als de steen of stenen nog in de bezit van de klant zijn), ontstaan van scheuren in goud , jaarlijks onderhoud indien gewenst.

 • Niet Tevreden = Niet betalen

  Indien uw bestelde product u niet bevalt, wordt het terug genomen door Elnora. U hebt geen enkele verplichting om de ringen te accepteren. Echter, bij Elnora streven we naar 100% klanttevredenheid. Hierdoor ligt onze productkwaliteit heel hoog.

 • Geen Voorschot Nodig

  U hoeft geen voorschot betalen. U betaalt pas bij de levering van de ring(en).
  U betaalt pas als u tevreden bent met uw bestelde product. De betaling gebeurt contant op een veilige wijze.

90 Dagen Bedenktijd

Verandert van mening? Geen probleem! Ruil om binnen 90 dagen!

Bij Elnora kunt u gerust de aangekochte ring(en) binnen de 90 dagen omruilen.

Het kan wel eens gebeuren dat u van mening verandert en uw aangekochte juwelen wenst om te ruilen. Bij Elnora is dit perfect mogelijk. U kan uw aangekochte juwelen zonder bijkomende kosten omruilen voor andere juwelen. De omgeruilde juwelen dienen wel van de zelfde prijsklasse of hoger zijn.

"Wij hadden een mooie klassieke set gekocht. Toen mijn man mijn diamanten ring zag, wou hij ook diamanten op zijn ring. Wij hebben zijn ring zonder enige kosten omgeruild voor een andere. Echt Top Service! Mark en Stefanie

Elnora 90 Dagen Bedenktijd

Levenslange Garantie & Gratis Jaarlijkse Onderhoud

Elke juweel geleverd door Elnora, komt met Levenslange Garantie

image 1

Dankzij Elnora's Levenslange Garantie hoeft u geen zorgen meer te maken over uw aangekochte juwelen.

Onder garantie wordt verstaan: Vervorming van de goud, uitvalling van de steen of stenen ( deze voorwaarde geldt alleen als de steen of stenen nog in de bezit van de klant zijn), ontstaan van scheuren in goud , jaarlijks onderhoud indien gewenst.

Ik had wat krasjes op mijn ring wegens mijn werk. Heb binnengebracht bij Elnora en deze ziet er nu volledig nieuw uit! Peter

Conflictvrije Diamanten & Elnora's Missie

Elnora gelooft dat kwaliteitsvolle juwelen van ethische en humanitaire bronnen dienen te zijn.

conflictvrije diamanten elnora

Conflictvrije Diamanten

Elnora's diamanten zijn afkomstig van ethiche en humanitaire bronnen en zijn conflictvrij.

conflictvrije diamanten elnora

Draag uw juweel met trots!

Elnora gelooft dat elke persoon verdient om kwaliteitsvolle juwelen te dragen van ethische en humanitaire bronnen.

conflictvrije diamanten elnora

Elnora's Missie

Superiore kwaliteit juwelen ontwerpen met humanitaire waarden.

Gratis Premium Levering op gewenste tijdstip

Bestel vandaag en ontvang uw ringen binnen 5-7 werkdagen

 • Gratis Levering: 5-7 werkdagen

  De standaard leveringstermijn is 5-7 werkdagen. De ringen worden gratis door onze leveringsdienst geleverd op gewenste tijdstip. U zult op voorhand gecontacteerd worden door onze leveringsdienst om een afspraak te maken voor de levering.

 • Betaal bij Levering

  Sinds 2013 hoeft de klant geen voorschot meer te betalen. Hierdoor kunnen de klanten veilig en zorgeloos hun bestellingen plaatsen. De betaling gebeurt na de goedkeuring van de klant tijdens de levering.

 • 7/7: Klantendienst

  Elnora's vriendelijke klantendienst staat 7/7 klaar om u te helpen met al uw vragen. Elnora's klantendienst bestaat uit 3 departementen. Live chat service, telefonisch en elektronisch contact(email).
  Tot dan!

 • Geen Voorschot Nodig

  U hoeft geen voorschot betalen. U betaalt pas bij de levering van de ring(en).
  U betaalt pas als u tevreden bent met uw bestelde product. De betaling gebeurt contant op een veilige wijze.

Hoogste standaard! Gelukkigste klanten

"Beste klantendienst ooit" Hugo & Jasmine

Onze trouwdag was al gepland en we hadden niet veel tijd om te wachten voor trouwringen. We konden niks uitkiezen dat voor onze smaak was. Uiteindelijk zijn we op Elnora terechtgekomen. Alles verliep zo vlot en snel. De ringen werden in nog geen week thuis geleverd. De service was uitstekend. We waren echt verbaasd en al onze verwachtingen werden overtroffen. De ringen waren in werkelijkheid nog prachtiger. Beter kon het niet! Bedankt Elnora!

Valerie & Peter

Klassieke Trouwringen

Eerst en vooral willen we de klantendienst bedanken voor hun inzet om ons te helpen. We hadden wat tijd te kort en zochten naar een goede advies. De klantendienst heeft zijn uiterst best gedaan om alles in orde te krijgen en de ringen werden sneller geleverd dan beloofd. Het zijn twee prachtige juwelen stukken. We dragen ze elke dag met alle plezier. Het was een spannende en leuke ervaring. Bedankt Elnora voor de top service!

Maarten & Anouk

Bi Color Trouwringen