90 Dagen Bedenktijd   |   Geen Voorschot Nodig   |   Betaal bij Levering
|
|

Verlovingsringen

Artikel 1 tot 24 van 136 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikel 1 tot 24 van 136 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Verlovingsring online kopen bij Elnora? Binnen 5-7 Werkdagen geleverd!

Verlovingsring prijzen

De prijzen bij Elnora starten vanaf 997 euro en kunnen oplopen tot 2700 euro voor de verlovingsring sets. Vanaf 997 euro hebt u al een prachtige solitaire ontwerp. Als een heer willen wij altijd ons toekomstige verloofde verbazen met ons dure smaak. Het zit in ons genen. Echter, raden wij aan om niet voor de duurste, maar voor de mooiste ring te kiezen die u zelf ook mooi vindt. U heeft altijd 90 dagen bedenktijd, moest uw verloofde na aanzoek toch willen omruilen.

Elnora Designs

Bij Elnora hebben wij aantal premium collecties ontworpen voor alle smaken. Zo hebben wij de solitaire collectie, de klassieke collectie, de moderne collectie en de drie stenen collectie. Zoals bij de tip nummer 1 adviseren wij u om te kiezen wat u zelf mooi vindt. Indien zij deze toch niet mooi zou vinden, kan ze deze altijd omruilen aangezien u altijd 90 dagen bedenktijd hebt.

Solitaire verlovingsringen

De solitaire collectie komt altijd met één diamant. De ring heeft nooit zijstenen op de setting. De profiel kan rond, vierkant of zelfs driehoekig zijn. De zetting van de diamant kan klassieke 4 klauwen of 6 klauwen hebben. Sommige designs hebben ook een steun onderaan de diamant.

Klassieke verlovingsringen

De klassieke collectie heeft altijd zijstenen op de setting. De diamantjes kunnen in pave, gravure of swiss setting gezet worden. Alle diamanten worden met de hand gezet. Ook de kleine diamanten.

Moderne Verlovingsringen

In de moderne collectie komen vaak meer diamanten voor. Bij halo stijl heeft u voorbeeld 12 diamanten rond de middensteen en 14 op de zijkanten. Hierdoor kosten de ringen van moderne collectie iets meer dan de andere collecties. De productie van moderne ringen duren ook langer omdat deze complexer design hebben.

Diamanten

Alle diamanten bij Elnora worden hand geselecteerd en hand gezet. De diamanten die wij voor de verlovingsringen collectie gebruiken zijn altijd SI/G-H. Indien u wenst kunt u ook VS of VVS aanvragen. Echter, kan de levertijd dan iets langer duren dan 5-7 werkdagen.

Omruilen

U heeft een verlovingsring gekocht bij Elnora en nu wilt u deze omruilen? Geen probleem!. U heeft altijd 90 dagen de tijd om uw aangekochte verlovingsring om te ruilen. 90 dagen geeft uw genoeg tijd om rustig uw aanzoek te plannen zonder u zorgen te maken over uw verlovingsring. Wij wensen u alvast success!