Elnora diamanten trouwringen

Gouden ringen met diamant

Elk stel wenst een mooie en een stijlvolle diamanten trouwring te hebben. Echter, het is niet zo simpel om een diamanten trouwring te vinden. Er moet rekening gehouden worden met verschillende factoren. Als een koppel dienen jullie rekening houden met jullie budget, stijl van ringen, metal type en diamant kwaliteit.

Bij Elnora kunnen jullie verschillende vormen en stijlen van diamanten trouwringen vinden. Voordat jullie een keuze maken, dienen jullie eerst elkaars smaken goed te kennen. Neem daarom gerust jullie tijd om onze mooie collectie van diamanten trouwringen te bekijken. Bij ons kunnen jullie een grote collectie van solitaire, drie stenen, bi color, moderne en klassieke ringen vinden.

De diamant kwaliteit

Zoals bij alle diamanten juwelen, ook bij diamanten trouwringen, is de rol van vier C's van een diamant onmisbaar. De diamant type en kwaliteit zal een zekere invloed hebben op de prijs van de ring. Bij Elnora gaat u enkel diamanten trouwringen met specifieke kwaliteit vinden. Deze kwaliteiten zijn zorgvuldig gekozen geweest door onze experts om de beste prijs- kwaliteit aan onze klanten te kunnen aanbieden. De Elnora prijs selectie laat onze klanten toe om een keuze te maken tussen de verschillende kwaliteiten en services, afhankelijk van hun budget.

De diamant vorm

Indien jullie onze collectie al hebben bekeken, dan hebben jullie gemerkt dat de meeste ringen met ronde stenen komen. Het is geen toeval omdat de meeste juwelen en vooral diamanten juwelen worden met ronde diamanten gemaakt. De ronde diamanten zijn de populairste diamantvormen. Door de briljant snede kunnen de ronde diamanten de beste schittering geven. Daarnaast zijn er ook ringen met vierkant vormen. De vierkante vorm neemt stilaan ook een grote populariteit zowel bij Elnora als wereldwijd.

Trouwringen stijl

Afhankelijk van jullie budget hebben jullie een keuze tussen verschillende stijlen zoals de klassieke, moderne, exclusieve of solitaire trouwringen. De solitaire zijn meestal de goedkoopste ringen want ze komen maar met één diamant. De klassieke en de moderne designs hebben meer diamanten in vergelijking met bijvoorbeeld de drie stenen collectie. Deze collectie bestaat enkel van trouwringen met drie stenen. In onze exclusieve collectie kunt u de meest exclusieve designs van Elnora terugvinden. Hier speelt de prijs geen rol meer. Het gaat om de exclusiviteit en de bling bling van trouwringen.

Trouwring metal

Eens jullie de gewenste ringen hebben gevonden, gaan jullie ook een keuze moeten maken tussen metal type voor jullie ringen. Zoals jullie gemerkt hebben, werken we momenteel alleen met goud en platina. Ook in onze collectie dienen jullie een keuze maken tussen classic en premium selectie waar we enkel gouden ringen met diamant aanbieden. Voor degene die op zoek zijn naar een exclusieve metal type en geen limit hebben in hun budget dan hebben we ook de platina selectie. Bij platina gaan jullie ook veel hogere kwaliteitsvolle diamanten hebben.

Een gouden ringen met diamant gaat jullie voor een lange periode moeten dragen. Het is daarom uitermate belangrijk dat jullie een juiste keuze maken volgens jullie smaak en stijl. Indien jullie toch moeilijkheden ondervinden dan gaan onze expert jullie meehelpen om een perfecte ring voor jullie te vinden of zelfs aangepaste ontwerpen maken.