Elnora diamanten verlovingsring

Verloven is een speciaal gelegenheid voor je leven en het vinden van een perfecte ring voor je dame is een belangrijk of het belangrijkste onderdeel ervan. Eens je die gedachte in je hoofd hebt, begin je op zoek te gaan en rond te kijken naar een mooi verlovingsring voor haar. Want hoe doe je een speciaal aanzoek? Je moet zeker een verlovingsring hebben. En wat zijn de beste verlovingsringen? Het zijn natuurlijk de diamanten verlovingsringen. Bij Elnora bieden we alleen ringen met mooie diamanten aan. Een diamanten verlovingsring is een ware symbool van je liefde voor die speciale persoon.

De stijl van Elnora verlovingsringen

De stijl van de ring zal een aangenaam effect op de dame hebben. Als je op zoek bent naar traditionele stijl van ringen dan raden we aan om voor de solitaire verlovingsringen te kiezen. Deze klassiekers bestaan al enkele decennia en zullen altijd als symbool van traditie en elegantie blijven.

Dan hebben we natuurlijk de moderne collectie. Deze moderne ringen komen in verschillende ontwerpen en zettingen. Je hebt een grote keuze uit de infinty ontwerpen en de halo ontwerpen.

Voor de liefhebbers van unieke drie stenen verlovingsringen kan je bij Elnora drie stenen collectie terecht. Deze stijl van ringen komen zowel in klassieke als in moderne ontwerpen.

Verlovingsring 6 Klauwen Elnora

Elnora legeringen

Voor Elnora diamanten ringen gebruiken we graag wit kleurige materialen. De twee voorlopers zijn witgouden verlovingsringen met diamanten en platina verlovingsringen met diamanten. De diamanten schitteren best en helder met deze twee legeringen. Onze collectie kan ook met roze gouden verlovingsringen met diamanten of geelgouden verlovingsringen met diamanten gemaakt worden. Door de reflectie van geelgoud of roze goud, zal de diamant een lichte kleurtint hebben. 

Het karaat van Elnora diamanten

Voor een diamanten verlovingsring komt momenteel onze collectie met een grote steen van 0.30ct. Volgens onze expertise heeft de grootte van onze verlovingsring steen een juiste verhouding met het ontwerp van de ring en natuurlijk voor de verlovingsring prijs. Voor de kleine zijstenen gebruiken we diamanten van 1 en 2 pointers. De grootte is ook afhankelijk van de bandbreedte en zettingswijze.

Elnora diamant vormen

Sommige diamantvormen zijn populairder dan andere. Het meest populaire diamantvorm is de ronde diamant. De ronde diamantvorm staat bekend voor zijn perfecte symmetrie en schittering. Meer dan 50% van diamanten juwelen komen in ronde diamanten voor. Een tweede bekende vorm is de princess vorm of het vierkant vorm. Deze diamantvorm geniet ook een grote populariteit bij diamanten liefhebbers.

Andere diamant vormen zijn de peer, ovaal, hart, radiant, baguette, emerald, marquise. De Elnora ringen komen momenteel alleen met ronde en vierkante diamant vormen, maar aangepaste ontwerpen zijn ook mogelijk.

Wat nu?

Een diamanten verlovingsring kopen is geen makkelijk zaak. Je moet zeker enkele zaken goed op rij zetten. Je moet goed weten voor welke stijl en ontwerp ga je kiezen. Zal een wit gouden of platina ring worden? En voor welke prijsklasse ga je kiezen.