• 100 Dagen Bedenktijd
  • Persoonlijk Geleverd
  • 30 Jaar Garantie

Vragen?

  • Elnora
  • Schupstraat 9-11
  • 2018, Antwerpen
  • Tel:+32 (0) 487 024 197
  • e-mail: info@elnora.be

Uitstekend!

9.8/10 Tevreden Klanten

Klanten geven Elnora 9.8/10.
7/7 Klantendienst, Leveringen ook op Zaterdag en Zondag

Bekijk Klantenbeoordelingen

Welkom bij Elnora

Elnora is gespecialiseerd in custom made / op maat gemaakte verlovingsringen en trouwringen. Alle juwelen van Elnora worden één per één met de hand vervaardigd en persoonlijk geleverd aan de klant in 5-7 werkdagen. Elnora juwelen kan je enkel bij Elnora kopen. De zetting van een diamant is even belangrijk als de diamant zelf. Alle diamanten bij Elnora worden hand geselecteerd en met de hand gezet door vakkundige diamantzetters met meer dan 20 jaar ervaring. Het is namelijk de zetting die de diamant de kans geeft om te stralen. De afwerking van de trouwringen en de verlovingsringen worden eveneens met de hand afgewerkt.

Alle juwelen van Elnora hebben standaard 30 jaar garantie en worden met een paspoortboekje/certificaat geleverd. U heeft altijd 100 dagen bedenktijd, zelfs als de ring al gegraveerd is. De omgeruilde ringen worden altijd terug gesmolten en nooit verder verkocht. Bij het vervaardigen van ons juwelen maken wij enkel gebruik van 18K pure goud. Wij gebruiken ook nooit oud goud om de zuiverheid van de goud te garanderen.

Na uw aankoop kunt u ook genieten van ons jaarlijkse onderhoud service t.w.v 65 euro. Zo kunt u altijd zorgeloos genieten van uw Elnora juwelen. Deze service is alleen toegankelijk voor Elnora’s klanten. Elnora’s verlovingsringen en trouwringen worden altijd persoonlijk door onze leveringsdienst geleverd op uw gewenste tijdstip. Eens uw bestelling is gereed, zal onze leveringsdienst telefonisch contact opnemen met u om een afspraak te maken. De leveringsdienst beschikt ook de nodige kennis om al uw vragen te beantwoorden over uw bestelde product of dienst.

De juwelen worden altijd discreet geleverd (verrassing verlovingsring). U kan ook bij uw werk of bij een vriend laten leveren. De levering wagen heeft geen logo’s van Elnora en is volledig incognito. U hoeft dus geen zorgen te maken dat uw verloofde te weten zal komen over uw aangekochte verlovingsring. Is de maat te groot of te klein? Dan passen wij deze kosteloos aan voor u. Zo heeft u een zorg minder bij uw proposal.

Voor al uw vragen kunt u terecht bij ons 7/7 Klantenservice. Via onze Live chat service heeft u altijd direct antwoord op al uw vragen.

Wij wensen u alvast veel plezier!
Team Elnora