Jade Anna van Vliet: leeftijd, vermogen, youtube carriere en meer 

Commotie rondom de leetijd van Jade Anna

Jade Anna is 18 jaar en geboren op 15 juli 2004. Er is veel te doen geweest om de leeftijd van Jade Anna. Ze was namelijk al op de radar toen ze nog maar een meisje van 14 jaar was. Ze wilde graag youtuber worden en was groot fan van een aantal grote Youtubers zoals: Gio en Enzo Knol. Ze ging daarom ook naar de fandagen van Gio. Daardoor raakte ze aan de praat met Gio en gingen ze met elkaar appen. In het begin was het puur op basis van fancontact. 

Tot Jade toen ze 16 was weer met Gio in contact kwam. De vonk sloeg over en de twee kregen een relatie met elkaar. Maar veel mensen waren hier niet over te spreken. Gio was toentertijd 22 en Jade een stuk jonger. In Nederland betekent dit dat je een relatie hebt met een minderjarige. Toch hielden de twee een relatie en inmiddels is Jade 18 en hoor je er eigenlijk niemand meer over. 

Vermogen van Jade Anna

Jade is misschien wel de best verdiende 18-jarige Youtuber op dit moment. Zo heeft ze meer dan 250.000 volgers op Youtube. Daarnaast rijdt ze in dikke auto’s en heeft ze verschillende campagnes met onder andere Hunkenmuller gedraaid waar ze goed wat geld voor heeft ontvangen. Ook op Tiktok blijft ze niet onbekend en is haar content in korte tijd gegroeid naar 1,4 miljoen volgers. 

Jade Anna verdient hier behoorlijk wat geld mee. Zo vraagt ze 6.000 euro voor een post op Instagram of Tiktok. Er zijn goed wat bedrijven die met haar willen samenwerken, ze spekt hiermee behoorlijk haar portemonnee. Jade en Gio zijn verder erg open over wat ze met Youtube verdienen. Wat Youtube aan hen betaald is maar een schijntje van haar vermogen. Zo verdient ze tussen de 20.000 en 40.000 euro per maand aan Youtube. Maar haar geschatte vermogen komt uit op zo’n 1,5 miljoen euro.   

De luxe auto’s van Jade Anna 

Met zo’n dikke portemonnee kan een dikke bolide niet uitblijven. Bij Gio Latooy is het bekend dat hij erg veel van auto’s houdt. Maar ook Jade Anna vindt een mooie auto erg belangrijk. Zo rijdt ze inmiddels in haarzelf betaalde auto’s rond en niet meer in de dikke auto’s van haar vriendje. Dit is de auto die ze op dit moment heeft: 

Range Rover Evoque (vanaf 80.000 euro)

Jade Anna kocht recent een nieuwe auto. De Range Rover Evoque is de auto die ze gewoon heeft afgetikt zonder maar te knipperen. Het is niet gek dat ze zulke bedragen kan neertellen als je de alinea hierboven hebt gelezen. Haar liefde voor Range Rover is ontstaan door Gio. Hij heeft verschillende Range Rovers gehad waar ook Jade wel in rond heeft gereden. 

Er zijn ook een hele hoop mensen die over Jade Anna heen vallen. Ze vinden haar arrogant en zeggen dat ze leeft in een andere wereld. Dit komt vooral door uitspraken doet over de prijs van een auto. Met 18 jaar is het te gek voor woorden dat ze een auto van 160.000 euro, goedkoop vindt. In een video zei ze: ‘’160.000 euro, dat valt best wel mee.’’ 

Jade haar eerste auto

Jade Anna haar eerste auto was dan ook een Range Rover. Een compleet witte Range was de bolide waar ze voor het eerst mee rondreed. Deze werd onthuld in een video van Gio Latooy. Hier kan je de video zien.

Youtube carriere Jade Anna

Wat veel mensen niet weten is dat Jade Anna haar Youtube carrière al 7 jaar geleden begon. In deze video’s deed ze vooral tutorial over make-up, maar ook gaf ze een kijkje in haar leven. Ze was toen 11 jaar oud. Daarom waren haar video’s nog niet echt van hoge kwaliteit. Sindsdien wilde ze al bekend worden met Youtube. Door een relatie te nemen met Gio kwam dit natuurlijk in een stroomversnelling. Haar best bekeken video van dit moment is: ‘’17 vragen die je nooit zou stellen, met Gio Latooy’’. Dit is een video van vier jaar geleden toen Gio voor het eerst in haar video voorkwam. 

Inmiddels heeft ze 263.000 abonnees op Youtube. Maar ook 1,6 miljoen op Tiktok en gaat ze richting de 1 miljoen op Instagram. De zeven jaar werken voor haar Youtube carrière hebben haar dus behoorlijk wat volgers opgeleverd. 

Break up: Jade en Gio 

Het was groot nieuws in Youtubeland. Jade en Gio gaven in een video aan dat ze uit elkaar gingen. In deze video werd flink gehuild en het leek vooral alsof Jade Anne het had uitgemaakt. Gio had het er zichtbaar moeilijk mee. Er zijn veel Youtubers die gereageerd hebben op de video en het niet helemaal geloofden. Ook Roddelpraat ging zich er natuurlijk mee bemoeien. 

Twee tot drie maanden later zagen we ineens Jade wel weer heel frequent in de video’s van Gio. Toen bleek al snel dat de twee weer bij elkaar waren. Ook maakten ze het uiteindelijk weer via Instagram wereldkundig. Beiden gaven ze ook eerlijk toe dat ze even gezocht hebben naar wat anders. Zo zagen we Gio in een video samen met Athena uit België. En ook Jade gaf aan dat ze met de zoon van Wendy van Dijk was gegaan. 

Maar na korte tijd is alles toch weer goed gekomen en zijn de twee Youtubesterren weer bij elkaar. 

De woning van Jade Anna

Gio en Jade wonen op dit moment niet samen. Ze hebben beiden hun eigen woningen. Zo woont Jade in de oude woning van haar vriendin Rome Reinders. Dit is een woning in Heemskerk en is gebouwd in 1988. De vraagprijs van deze woning is zo’n 475.000 euro. We hebben verder geen foto’s van de woning. Maar Jade laat haar woning zien in een video. Daarnaast is ze natuurlijk nog regelmatig te vinden in de villa van haar vriend: Gio. Gio kocht eerst een villa in Krimpen aan de Lek van 1,2 miljoen. Maar in 2022 kocht hij een penthouse van 7 miljoen in Rotterdam. Daarbij kocht hij ook nog een Spaanse villa van meer dan een miljoen. Aan geld geen gebrek bij deze Youtuber.