Annabel Visscher: vriend, Temptation Island, kosmetische chirurgie en meer 

person with red lipstick and black mascara

Ken jij Annabel Visscher al? Dit is een influencer die vooral bekend is geworden door haar spraakmakende deelname aan temptation island. Maar er is meer om te vertellen over deze blondine. In dit artikel vertellen wij je alles dat je over haar moet weten. 

De vriend van Annabel Visscher 

Annabel Visscher en haar vriend Rene Spoelstra deden samen mee aan Temptation Island. Waar er in het verleden toch vaak koppels uit elkaar gingen hielden zij stand gedurende het programma. Zo zijn ze nog steeds bij elkaar, en kwamen ze zelfs nog beter uit het programma. Beiden hebben ze de verleidingen weten te weerstaan en ze zijn ze voor elkaar gegaan. Maar wie is Rene Spoelstra nu eigenlijk? 

Rene Spoelstra is dagelijks in de sportschool te vinden. Zo vindt hij zijn uiterlijk enorm belangrijk en gaat hij als een ware bodybuilder door het leven. Naast zijn training eet hij maaltijden van de Dutch Giant om nog meer in shape te raken. Regelmatig is hij ook te zien op festivals waar hij graag naartoe gaat. 

Temptation Island en Annabel Visscher 

Het programma: ‘temptation Island’, is er vooral om je relatie te testen. Je wordt op een eiland in Indonesië gezet in een prachtig luxe villa. Hier wordt niet van je partner gescheiden en die wordt in eenzelfde villa gezet. Je denkt nu misschien, ‘ooohhh, heerlijk toch?’. Totdat er ineens allemaal bloedmooie vrouwen bij je in de villa trekken. Ze proberen je te verleiden en je uit te dagen. Het is vooral een ultieme relatietest. Kan jij de verleidingen in zo’n villa weerstaan? 

Annabel en Rene deden samen mee. Ze hadden beiden de looks, en wilden toch eens zien om ze verleidingen van anderen konden weerstaan. Ze weerden zich kranig en bleven trouw aan elkaar. Dat is toch wel een hele prestatie te noemen. 

Annabel uit de kleren 

Na haar deelname aan Temptation Island stonden de schijnwerpers vol op haar gericht. Natuurlijk maakte ze hier gretig gebruik van door bij alle tv-aanvragen aanwezig te zijn. Ook moest ze natuurlijk haar Instagram volgers tevreden houden met wat nieuwe pikante kiekjes. Zo ging ze uit de kleren om nog meer volgers te krijgen. Door haar ‘’perfecte’’ lichaam zijn er veel manen die haar woest aantrekkelijk vinden. 

Omdat ze ook een Only Fans account heeft kunnen wij de foto’s op dit moment niet laten zien. Maar jij kan natuurlijk wel Annabel zien wanneer je een Only Fans account afsluit. 

Only Fans account Annabel 

Er zijn verschillende soorten Only Fans accounts. Zo heb je deelnemers die video’s delen op hun account. Maar Annabel Visscher hield het bescheiden. Wanneer je abonneert op haar account dan vind je vooral foto’s van haar. Ook omdat ze gewoon nog steeds een vriend heeft wil ze liever niet verder gaan dan foto’s. Samen hebben ze dit dan ook afgesproken. Wel houdt ze er een behoorlijk zakcentje aan over, want een account bij Only Fans is niet goedkoop.

De grote billen van Annabel 

Annabel staat iedere dag in de sportschool. Dit doet ze omdat ze naar eigen zeggen: ‘het perfecte lichaam’ wil krijgen. Een grote kont bij vrouwen is mooi! Annabel Visscher vindt het niet erg om een kosmetische ingreep hier en daar te doen. Zo heeft ze haar billen laten verbouwen, maar heeft ze ook niet meer haar eigen tanden. Ook haar borsten heeft ze laten doen, want daar moest toch wel een maatje extra bij vond ze zelf. 

Maar dat is niet alles, want Annabel vond haar gezicht ook niet mooi genoeg. Zo liet ze haar wangen inspuiten, spoot ze botox in haar lippen. Maar de grootste ingreep in haar gezicht is toch haar neus geweest. Deze heeft ze helemaal laten verbouwen naar de ‘’perfecte’’ neus. Inmiddels wordt ze door alle ingrepen steeds meer vergeleken met Jennifer Lopez. Wat vind jij? 

Annabel Visscher stopt met kosmetische ingrepen 

Maar ze geeft zelf aan dat het een beetje doorgeslagen is. Sinds dat er foto’s van Annabel uit het verleden op het internet circuleren is het genoeg geweest. Hierin is duidelijk te zien dat Annabel Visscher flink wat aan zichzelf heeft laten doen. Hier is ze niet bepaald trots op en daarom stopt ze met kosmetische ingrepen. Maar blijft ze dan wel haar lippen nog steeds doen? 

Ze noemt het zelfopblaasbare knakworsten. De lippen waarmee ze een tijdje rondliep. ‘Het was overdreven, en het is wel even genoeg’. Annabel geeft aan onzeker te zijn over haar lichaam. Door beelden op Instagram ging ze steeds meer doen aan haar lichaam. Wanneer ze iemand zag met een grotere kont, wilde ze dat ook! Inmiddels is ze steeds meer tevreden met wie ze is en zou ze er niet anders uit willen zien. 

Annabel Visscher en haar eigen booty programma 

Inmiddels is Annabel druk aan de weg aan het timmeren met haar eigen onderneming. Zo is ze begonnen met het booty programma. Sinds ze hard begonnen is met trainen wil ze andere vrouwen motiveren dit ook te doen. Veel vrouwen zijn onzeker over hun booty, achterwerk of billen. Daar kan je zelf verandering in brengen door mee te doen met heet booty programma van Annabel. 

Het is niet zomaar een trainingsprogramma. Annabel vond het belangrijk dat het gelijk klasse en profesionaliteit zou uitstralen. Daarom heeft ze zelf alle video’s opgenomen. Zo kan je echt samen met Annabel gaan trainen in de sportschool. Het booty programma koop je al voor 97 euro via byannabel.nl. Daarvoor krijg je 30 verschillende video’s, 4 verschillende modules, een logboek en een trainingsplan. Hierdoor heb jij in korte tijd die billen die je wil!

Echte meisjes in de Jungle

Annabel Visscher is niet alleen bekend van Temptation Island, maar ze heeft ook meegedaan aan echte meisjes in de jungle. Samen met andere bekende dames moesten ze de strijd aangaan met elkaar. Dit deden ze allemaal in de jungle in Thailand. Bij Annabel waren het vooral de Twitteraars die (weer) begonnen over haar kosmetische ingrepen.

Vind jij dat Annabel al die ingrepen heeft nodig gehad? Wij niet, wat een mooie meid is het toch!