Kylian Mbappé vriendin, familie, salaris en meer

De afgelopen jaren zijn er heel wat voetballers bekend geworden, zowel in ons eigen land als in ons eigen land. Zo ook de bekende voetballer Kylian Mbappé. Hij staat natuurlijk bekend als hét meest belovende aanstormende talent van dit moment. Het verhaal achter zijn succes is bijzonder en zorgt bij vrijwel iedereen voor een gevoel van inspiratie. Wil je graag meer te weten komen over het leven van Kylian Mbappé? En ben je benieuwd naar zijn familie en zijn salaris? Lees dit artikel dan zeker even op je gemak door. In dit artikel geven wij je namelijk een inkijkje in het leven van deze bijzondere voetballer van PSG!

De jeugd van Kylian Mbappé

Wil je echt een inzicht krijgen in het leven van Mbappé dan is het noodzakelijk om te kijken naar zijn jeugd. Deze jongen is opgegroeid in Bondy, een kleine voorstad in de buurt van Parijs. Tijdens zijn jeugd bloeide zijn passie voor voetbal al snel op. Zijn vader Wilfried was werkzaam als voetballer en coach. Hij herkende de uitzonderlijke capaciteiten van zijn zoon en koesterde zijn talent, met als gevolg dat hij het ver heeft weten te schoppen in zijn professionele carrière.

Op zesjarige leeftijd sloot Kylian zich aan bij de jeugdacademie van AS Bondy. Hier leerde hij om zijn vaardigheden op het veld aan te scherpen. Tijdens zijn training trok hij de aandacht van scouts van Franse topclubs. Dit leidde ertoe dat hij op 13-jarige leeftijd toetrad tot de academie van Clairefontaine, een academie die bekend staat om zijn talentvolle voetballers. Tijdens zijn periode bij Clairefontaine is het hem gelukt om pas echt uit te groeien tot de voetballer die hij op dit moment is.

Zijn carrière bij PSG

De opkomst van Kylian Mbappé is niets minder dan opmerkelijk. De carrière van Mbappé bereikte nieuwe hoogten toen hij in 2017 toetrad tot de club Paris Saint-Germain (PSG). Hier speelt hij op het moment van schrijven nog altijd. Naast zijn clubprestaties heeft Kylian ook naam gemaakt op het internationale toneel door het Franse nationale team te vertegenwoordigen. Hij speelde een centrale rol in de FIFA World Cup-campagne van 2018. Door zijn buitengewone talent te laten zien lukte het hem om Frankrijk naar de finales te loodsen.

Een speelstijl van formaat

De speelstijl van Kylian Mbappé is voor velen een genot om naar te kijken. Niet voor niets dat er overal op de wereld fans van hem te vinden zijn. Door zijn snelheid, speciale dribbels en afwerking richting het doel is hij terecht een van de meest belovende spelers uit Frankrijk. Met zijn razendsnelle tempo laat hij verdedigers achter op het veld. Vrijwel niemand lukt het om hem tijdens zijn enorm snelle sprint bij te houden. Door zijn behendigheid en versnelling is hij een constante dreiging in de tegenaanval, omdat hij zijn tegenstanders moeiteloos passeert.

Wat Mbappé echt onderscheidt, is zijn vermogen om de bal precies onder controle te houden terwijl hij met een ongelooflijke snelheid beweegt. Dankzij zijn strakke balcontrole en snelle voetenwerk kan hij zich overal op het veld bewegen. Deze combinatie van snelheid, vaardigheid en kalmte onder druk maakt hem een nachtmerrie voor de verdediging van de tegenstander. Of hij nu een schot in de bovenhoek knalt of de keeper weet te omzeilen, het lukt Mbappé keer op keer om een treffer te maken.

Liefde en relaties van Mbappé

We begrijpen maar al te goed dat er heel wat mensen die ook wat zouden willen weten over de relatie van Mbappé. Kylian heeft een erg lange tijd een relatie gehad met Alicia Aylies, het prachtige Franse model en voormalig Miss Frankrijk 2017. Hun relatie was voor Mbappé echt een bron van kracht tijdens zijn sportperiode. Nu is het helaas na een tijdje toch uitgegaan. Op dit moment is Mbappé aan het daten met Stephanie Rose Bertram. Kylian houdt zijn relatieleven het liefst zo veel mogelijk privé. Bijzonder om te weten is dat hij ook een tijdje een transgender als vriendin heeft gehad. Deze relatie met Ines Rau is alleen ook op de klippen gelopen.

Familie van Kylian

De familie van Kylian is al even naar voren gekomen, maar het is leuk om hier toch nog even wat dieper op in te gaan. Familie speelt namelijk een super belangrijke rol in het leven van Mbappé. Kylian uit een hechte familie. Zijn vader Wilfried Mbappé is van Kameroense afkomst terwijl zijn moeder Fayza Lamari van Algerijnse en Franse afkomst is. Kylians jongere broer, Ethan Mbappé, deelt ook zijn passie voor voetbal en wil graag aan de slag als professioneel voetballer.

Salaris en financieel succes

Zijn talent is echt niet beperkt tot alleen het voetballen, hij is namelijk ook nog eens ondernemend van geest. Door het slim te spelen heeft hij heel wat verdiend over de afgelopen jaren. Als een van de beste voetballers ter wereld weerspiegelt zijn salaris dan ook wat hij waard is. Hoewel specifieke cijfers niet geheel bekend zijn, blijkt uit de laatste berichten dat het jaarsalaris van Mbappé bij PSG enkele miljoenen euro’s per jaar bedraagt. De kans is groot dat hier ook nog eens een bonus bovenop komt als hij het goed doet. Om nog niet eens te beginnen over alle sponsordeals die hij heeft lopen met bekende merken. Een ding is zeker: je hoeft geen medelijden te hebben met Mbappé op financieel gebied.

Dé speler van onze eeuw

Het is duidelijk dat Mbappé iemand is die nog jaren zal blijven meedoen in de wereld van het voetbal. Door zijn uitzonderlijke talent en zijn iconische speelstijl is het altijd weer een genot om naar te kijken. Nu zijn er natuurlijk nog veel meer interessante voetballers met een bijzonder levensverhaal. Alleen zijn er maar weinig die zo’n spel neer weten te zetten als Kylian. Niet voor niets dat hij in onze visie dé speler van de eeuw is!