Tatjana Simic: liefdesleven, vermogen en meer

Met de uitspraak ‘Buurman, wat doet u nu?, zal er al bij velen een belletje rinkelen over wie Tatjana Simic is. In deze blog vertellen we je alles dat je over deze bijzondere vrouw wilt weten.

Een introductie

Het kan natuurlijk zijn dat je iets jonger bent en ook na het lezen van de uitspraak geen idee hebt wie deze vrouw is. Hier geven we je een korte introductie over deze flamboyante vrouw.

Tatjana Simic, een van oorsprong Kroatische, werd op 9 juni 1963 geboren in het plaatsje Zagreb, Kroatië. In 1979, op 14-jarige leeftijd, verhuisde ze met haar familie naar Nederland. Hier heeft ze uiteindelijk een groot deel van haar leven gespendeerd.

Model

Bekend werd Tatjana door haar schoonheid en haar vaardigheden als actrice. Ze begon al op jonge leeftijd een modellen carrière, waarmee ze vele successen boekte. Zo won ze een modellenwedstrijd en heeft uiteindelijk maar liefst twaalf keer in de Nederlandse Playboy gestaan. De vier keer in de Duitse variant van het tijdschrift, kwamen er ook nog bij. Het succes was zo groot, dat ze ook een aantal jaar een ‘Tatjana kalender’ uitbracht. Je raadt het al, de kalender bestond voornamelijk uit foto’s van Tatjana. Menig man stond in de rij om deze aan te schaffen.

Actrice

Maar haar grootste bekendheid kwam naar voren bij haar rol in het televisieprogramma Flodder. In de rol van Dochter Kees, veroverde ze de harten van het Nederlandse publiek. Haar karakter werd weggeschreven als ‘niet heel snugger’. Scènes met een eerste rijles en huisarrest, leverden een vaak hilarisch beeld op.

Zangcarrière

Alsof de vrouw nog niet genoeg deed, droomde Tatjana van een succesvolle carrière in de muziekwereld. En dat succes had ze ook voor een tijd lang. Zo bracht ze een hit uit (1988) die een tijd in de top 10 van Europa heeft gestaan: de welbekende hit Chica Cubana. Eveneens nam ze in 1992 een single met Gerard Joling op, genaamd Can’t take my eyes off you.

Vermogen

Dat een vrouw als Tatjana een flink vermogen heeft opgebouwd met haar verdiensten, is redelijk voor de hand liggend. Hoeveel het precies is, wordt flink over gespeculeerd. Dit hangt ook af van haar liefdesleven, waar we straks op terug komen. Verschillende nieuwssites gokken op een vermogen van minimaal meerdere miljoenen. Dat baseren zij op het bezit van een luxe villa op Monaco en het succes van haar carrière. Daarnaast zou ze een Bentley bezitten. De prijs van zo’n auto kan al snel oplopen tot enkele honderdduizenden euro’s.

Het tarief voor bijvoorbeeld een foto in Playboy zal afhangen van verschillende factoren, zoals de kwaliteit van de foto, het onderwerp, de relevantie voor het tijdschrift en de onderhandelingsvaardigheden van de fotograaf. Het tarief kan variëren van enkele honderden tot duizenden dollars. Dat ze er vaak aan mee heeft gewerkt, is nog geen garantie voor een enorm vermogen.

Liefdesleven

Op één of andere manier hebben rijke mannen vaak ontzettend mooie vrouwen aan hun rechterhand staan. Waar dit aan ligt, laten we voor nu even in het midden. Daar kan je vast zelf over speculeren. Waar we het wel over gaan hebben, is dat Tatjana door de jaren heen relaties/ huwelijken heeft gehad met mannen, die ontzettend veel vermogen hebben.

Marcel Boekhoorn

De ondernemer die ontzettend veel verdiende aan de verkoop van Telfort. In 2021 werd zijn vermogen door de Quote geschat op €2,2 miljard! Tegenwoordig is hij eigenaar van Ouwehands Dierenpark. Een tijdje bezat hij de keten Hema, maar na twee jaar was hij daar alweer vanaf gestapt. Tatjana zou naar verluid zijn eerste ‘bekende’ vriendin zijn geweest. De relatie hield geen stand, maar Boekhoorn werd al gauw weer gelukkig in de liefde. Hij zou een relatie hebben (gehad) met de zus van Yolanthe Cabau, Rebecca.

Ronny Rausenbaum

Ietsje ouder dan Tatjana zelf, maar wat maakt het ook uit? Deze vastgoed-koning bezit ontzettend veel huizen van aanzienlijke bedragen. Maar helaas, zonder vertrouwen geen relatie, aldus Tatjana. Het bleek dat Ronny al langere tijd contact had met een andere dame, met wie hij Tatjana heeft bedrogen. In tranen vertelde ze haar verhaal aan RTL Boulevard. Een man zonder hart en ziel, hoeft het niet te proberen bij Tatjana.

Lex van Hessen

Degene met wie ze al voor een erg lange tijd samen is. Van Hessen verdiende zijn geld in de ‘worsten business’, een bedrijf in de productie van natuurdarmen. Als ‘dominante’ zakenman, met een keihard geweten, baande hij zich door de wereld van succes. Na ruim veertig jaar business, verkocht hij het bedrijf, waar hij een aanzienlijk miljoenen-vermogen aan over hield.

Sinds een klein decennium wist Van Hessen het hart van Tatjana te veroveren. Inmiddels woont het koppel al een aardige tijd op Monaco. In heel veel luxe. Ze gaan regelmatig op vakantie, met als favoriete bestemming Bali. Dat ze niet reizen in de economy class, laat Tatjana graag zien op haar Instagram. Zo lang ze nog gelukkig is met de ruim 15 jaar oudere man, laat ze zich niet uit het veld slaan. Ze lijkt voor haar leven de liefde te hebben vonden. Hoe mooi is dat!

Conclusie

Het hebben van een dergelijk vermogen biedt Tatjana mogelijkheden voor financiële stabiliteit, vrijheid en onafhankelijkheid. Ze hoeft het niet alleen te doen van haar eigen vermogen, maar leeft ook een luxe leven door haar huidige man. Hoe zij hun financiële situatie eruitziet, is niet bekend. Juist dat maakt het zo moeilijk om een inschatting te maken van Tatjana’s eigen vermogen.

Toch willen we meegeven dat een groot vermogen ook uitdagingen en verantwoordelijkheden met zich mee brengt. Het is belangrijk om het geld verstandig te beheren en te investeren. Daarnaast kan het hebben van een groot vermogen leiden tot verwachtingen van anderen, waardoor het belangrijk is om duidelijke grenzen te stellen en verantwoording af te leggen.