Australië voor jong en oud: inspiratie voor een gezinsvriendelijke reis

Sydney Opera House, Australia

Ben je druk bezig met het plannen van een gezinsvriendelijke reis? En zijn je kinderen oud genoeg voor het maken van een lange vlucht? Dan is het boeken van de beste vliegtickets naar Australië een van de beste dingen die je kunt doen. Want of je nu twee weken, drie weken of zelfs langer gaat reizen in het land. Je gaat je hier een enkel moment vervelen. Sterker nog, je moet al snel keuzes maken welke gebieden je het liefste wilt bezoeken. Hoe je het beste een gezinsvriendelijke reis naar het land kunt uitstippelen, lees je hier.

Geniet van het leven in de buitenlucht in bruisende steden als Sydney en Melbourne

Dat het bezoeken van steden zoals Sydney en Melbourne een echte must is, is niet zo gek. Hier maak je op een erg leuke manier kennis met het lokale leven en highlights zoals het Opera House en Bondi Beach zijn op een steenworp afstand. Leer de kids om te bodyboarden of bouw een zandkasteel op het zachte zandstrand. Tijdens een Australië vakantie is dit de perfecte plek om je vakantie te starten of te eindigen.

Laat de kinderen de dieren in hun natuurlijke habitat zien tijdens een rondreis door de outback

Maar het land staat ook bekend o m de prachtige natuur en het gevarieerde wild leven. En maak je een rondreis door de outback? Dan kijken de kids hier hun ogen vast en zeker uit. Je kan ze meteen levenslessen meegeven over goed doen voor de planeet en ze zien hoe de dieren in het echt leven, in plaats van in de dierentuin. Koala’s, kangoeroes en bultruggen. In de zee en op het land kan het zomaar zo zijn dat jullie de mooiste wonderen van de wereld spotten.

De reis van je dromen door te kiezen voor maatwerk

Weet je op dit moment al goed hoeveel dagen je graag door het land reist? De reis van je dromen beleef je nog beter door te kiezen voor maatwerk. Tijdens een rondreis op maat weet je zeker dat iedere dag helemaal aan je wensen voldoet en dat je overnacht op de fijnste plekken in het land. Maar je weet ook zeker dat de reis van accommodatie naar accommodatie goed te doen is, ook voor de kleinste reizigers in je reisgezelschap. Boek je binnenkort je reis op maat naar Australië?