Creëer een persoonlijke touch met een zelfgemaakte fotocollage

Met een fotocollage geef je een persoonlijke touch aan jouw interieur. Wat is er immers meer persoonlijk dan de foto’s van je eigen dierbaren? Maakt het een beetje artistiek en speels en geniet er elke dag van.

Een fotocollage: Jouw leven aan de muur

Veel mensen kiezen er bij de inrichting van hun woning voor om de grote, kale muren de behangen met schilderijen, kunstwerken of foto’s. Dat brengt namelijk kleur en sfeer in het interieur. Kies je voor foto’s dan heb je vele opties. Van enkele hele grote foto’s die recht-toe-recht-aan keurig netjes naast elkaar hangen tot een speelse fotocollage van meerdere foto’s die samen een artistiek figuur vormen en daarmee een persoonlijke touch aan jouw wanddecoratie geven. En zo’n fotocollage zegt veel over hoe jij in het leven staat. Daar hangt in feite jouw leven aan de muur.

De persoonlijke touch aan je wand

Kies je voor een fotocollage aan de muur dan heb je vele opties in vormen, afmetingen en kwaliteiten. Daarmee kun je variëren om de fotocollage, die de foto’s die jouw leven weergeven samenbrengt, een persoonlijke touch te geven.

Keuze voor persoonlijke foto’s

Allereerst kies je natuurlijk de foto’s die voor jou echt belangrijk zijn en waar je dagelijks naar wilt kijken. Dat kunnen portretten zijn van je dierbaren, maar ook dierbare herinneringen van bijvoorbeeld een mooie vakantie of gedenkwaardige gelegenheid. Of een mix daarvan natuurlijk. Daarmee geef je al een hele persoonlijke touch aan jouw fotocollage. Het is immers jouw leven dat daar aan de wand komt te hangen.

De vormen kiezen

Daarna ga je de fotocollage samenstellen en bestellen. Dat doe je op de website van Modulari, de experts in persoonlijke wanddecoratie. Je kunt daar kiezen uit drie vormen van fotolijsten: Circles (rond), squares (vierkant) of hexagons (zeshoeken). Elke vorm kun je in vijf afmetingen en drie verschillende kwaliteiten bestellen. Deze keuze is puur een kwestie van smaak. Met alle drie kun je prachtige collages maken en kun je eindeloos variëren.

De fotocollage samenstellen

Weet je welke foto’s je gaat gebruiken en welke formaten en vorm je daarbij gaat combineren dan kun je de fotocollage gaan samenstellen. Daarvoor heeft de expert in wanddecoratie een aantal handige stappen ingebouwd die jou helpen met het samenstellen van de fotocollage. Zo krijg je voorbeelden van de layout te zien en kun je heel gemakkelijk kiezen welke foto waar komt. Die kun je eenvoudig uploaden vanaf je eigen computer, smartphone of tablet. Of je maakt gebruik van de vele foto’s die men voor jou beschikbaar heeft van iconische gebouwen, dieren en veel meer. Dit kan voor een leuke, speelse afwisseling binnen de collage zorgen.

Eenvoudig ophangen

Heb je de fotocollage helemaal naar jouw smaak samengesteld en besteld, dan ontvang je deze meestal na enkele werkdagen in huis. Dan kun je de foto’s heel eenvoudig aan de muur hangen met het handige magnetische ophangsysteem waarbij je niet hoeft te boren.

Geniet van je persoonlijke fotocollage aan de wand!