Maak het verschil met unieke sieraden

Als jij graag een unieke stijl wilt qua kleding en uitstraling, dan kun je niet alleen met je kleding het verschil maken, maar juist ook met de sieraden die je draagt. Mensen die niet zoveel aandacht aan hun uiterlijk besteden dragen vaak geen sieraden of altijd hetzelfde kettinkje of dezelfde ring. Als jij het graag anders wilt doen dan kies je de sieraden bij je outfit met zorg Je hoeft natuurlijk niet bij elke gelegenheid iets nieuws te kopen. Dat doet zelfs Koningin Máxima niet.

Mooie sieraden kopen

Je kunt vandaag de dag mooie sieraden kopen via het internet. Dat kan onder andere bij My Unique Style. Hier vind je een mooie armband of ketting, die je combineert met bijpassende oorbellen. Het voordeel van online kopen is dat je alle tijd kunt nemen voor het maken van een keuze. Er is geen verkoper die aandringt of die wat ongeduldig doet omdat er nog meer klanten in de winkel zijn die ook graag geholpen willen worden. En je kunt uiteraard ook op momenten shoppen dat een ‘gewone’ winkel niet open is, zoals in de avonduren of op zondag. Je bestelling wordt vanzelf bij je thuisbezorgd. Soms kun je er ook voor kiezen om je bestelling op te halen als je dat een veiliger gevoel geeft. Duurdere sieraden worden uiteraard altijd verzekerd vervoerd en er moet worden getekend voor ontvangst.

Kies voor een bijzonder entree

Met mooie sieraden kun je een bijzondere entree maken. De kunst is daarbij om je sieraden subtiel te dragen. Sommige mensen hebben wel 10 of meer kettingen en paren oorringen en -hangers. Dat lijkt overdreven, maar op die manier kun je wel steeds mooie combinaties maken die perfect bij de gelegenheid passen. Veel vouwen geven de voorkeur aan zilver. Zelfs Koningin Mathilde draagt vaker zilver dan goud. Gouden sieraden zijn prachtig, maar ze zijn ook vaak net wat te opzichtig. Tiara’s zijn bijvoorbeeld ook vrijwel altijd van zilver, al dan niet voorzien van diamanten. Als je kiest voor een sieraad met edelstenen, let er dan op dat je niet overdressed bent. Ben je bijvoorbeeld uitgenodigd voor een huwelijk, houd de sieraden dan een beetje bescheiden. Je wilt niet dat je de moeder van de bruid of zelfs de bruid overklast met je verschijning.

Kies je eigen stijl

Het mooie van sieraden is dat er heel veel keuze is. Je kunt hiermee een geheel eigen stijl ontwikkelen. Zo zijn er dames die altijd grote oorringen dragen, maar er zijn er ook die kiezen voor kleine subtiele oorhangers. Datzelfde geldt voor kettingen. Je kunt kiezen voor een halssieraad dat meteen alle aandacht trekt maar ook voor een subtiele ketting die juist door zijn eenvoud zo goed bij je past. Als je niet uitbundig van aard bent dan is het helemaal niet verkeerd om voor subtiele en bescheiden sieraden te kiezen. Die geven je verschijning net dat beetje extra maar zorgen er niet voor dat mensen omkijken als je voorbij loopt.